Voorgesprek

Nadenken over het afscheid tijdens een voorgesprek .

Doodgaan zou doodgewoon kunnen zijn, even veilig als geboren worden. Zo zou de dood bespreekbaar moeten zijn met je omgeving. Niet alleen wanneer je ziek of oud bent, maar juist als je nog fit bent. Steeds vaker denken mensen bij leven al na over hun dood en willen soms al kennismaken met diegene, wie ze hun toekomstige uitvaart gaan toevertrouwen, al of niet gecombineerd met het vastleggen van hun eigen wensen.

Zo'n gesprek kan nuttig zijn en soms ook rust geven, want niks is erger dan dat de nabestaanden naast het verdriet ook nog moeten gaan nadenken over wat de overledene gewild zou hebben. Gaarne ben ik bereid u vrijblijvend een inzicht te geven over de mogelijkheden die er op verschillende gebieden zijn. U kunt altijd bellen voor een afspraak.

Marion Polman Uitvaartbegeleiding is onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Zij is daardoor dan ook niet gebonden en is dus geheel vrij in al de keuzes die in overleg met u gemaakt moeten worden voor het regelen van een uitvaart.

Uitvaartdraaiboek

Nadenken over het afscheid tijdens een voorgesprek .

Een uitvaart is een zaak om als het kan goed over na te denken. Hoe zou u het willen hebben? Wat zijn uw wensen? Om u hierbij bij te staan heeft Marion Polman Uitvaartbegeleiding een 'Uitvaartdraaiboek' voor u samengesteld waarin vele aspecten naar voren komen die bij een uitvaart komen kijken. Zoals vragen die o.a. betrekking hebben op het volgende: * Cremeren of begraven * Kleding * Afscheid * Rouwkaarten * Adressenlijst * Dank betuigingen * Misboekje - Liturgie * Wie draagt de kist * Bloemen * Na afloop van de uitvaart * Grafmonument * Toespraken enz. Het Uitvaartdraaiboek is geheel gratis en u bent tot niets verplicht.

Vraag hier het Uitvaart Draaiboek aan (hier)