Uitvaart Lochem en omgeving

"het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone"

Goedemorgen,  welkom bij Marion Polman Uitvaart Lochem

Al bijna 10 jaar help ik u graag bij het verzorgen van een persoonlijke en passende uitvaart.

In Lochem en omgeving verzorg ik sinds 2008 samen met u als familie een persoonlijke en passende begrafenis of crematie.

Ik ben in deze periode uw enige aanspreekpunt en ik heb elke dag persoonlijk contact met de familie. Samen met u neem ik de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

  • Kleinschalig met een persoonlijk benadering
  • Ongeacht uw verzekering, ik kan u altijd helpen
  • U kunt mij altijd bellen, dag en nacht
  • In Lochem zijn er diverse mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart
  • Sinds 2008 verzorg ik volledige uitvaarten en crematies
  • Uitvaart Lochem maar ook in omliggende plaatsen kunt u op mij rekenen.

marionpolman 06 55 916250

"Het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone."

Voor mij is ieder mens uniek, jong of oud, arm of rijk, religieus of atheïst. Iedereen heeft recht op een begrafenis of crematie die bij hem of haar past. Het is juist zo'n belangrijke gebeurtenis: nogmaals je neemt afscheid van een uniek persoon, iemand van wie je heel veel houdt!"

Ik luister naar de herinneringen van de nabestaanden aan de overledene. Daardoor ontstaat een goed beeld en kunnen we samen de uitvaart specifiek op de persoon en de situatie afstemmen. In feite maken familie en vrienden zèlf het scenario van de uitvaart. In die moeilijke periode geef ik een aanzet, zal U bijstaan en eventueel aanvullen.

In deze dagen ben ik uw enige aanspreekpunt en heb ik elke dag persoonlijk contact met de familie. Ik neem de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

Ik vind het belangrijk dat u de tijd krijgt om over een aantal zaken goed na te denken, niet alles hoeft meteen de eerste dag geregeld te worden.

Stap voor Stap samen met U beslissingen nemen.

Wat te doen bij overlijden?

marionpolman 06 55 916 250.

Na het overlijden moet altijd de dienstdoende (huis)arts gewaarschuwd worden, daarna neemt u contact op met Marion.

U kunt Marion Polman Uitvaartverzorging 24 uur per dag bereiken voor het melden van een overlijden.

Stap voor stap neem ik met u de onderdelen van de uitvaart door. Lang niet alle beslissingen moeten op stel en sprong genomen worden. Het is belangrijk eerst even de tijd te nemen.

Werkgebied.

Uitvaartverzorging Lochem en omgeving

Mijn werkterrein naast de gemeente Lochem bevindt zich in Zutphen, Bronckhorst en Brummen

Voor een persoonlijke en passende volledige uitvaartverzorging.

uitvaartverzorging Lochem. Marion Polman

Ik adviseer en informeer u. Ook voor een voorbespreking van een uitvaart kunt u contact opnemen. Vrijblijvend en kosteloos.

Uitvaart Lochem

Marion Polman is geboren en getogen in de achterhoek, in Zutphen en Vorden om precies te zijn. Zij kent de streek en haar gewoontes.

In Lochem kan ik o.a. gebruik maken van de Aula " “ Uitvaartcentrum Lochem ” in Lochem ", welke beheerd wordt door de Monuta en die tevens 24uurs kamers heeft, de opbaarruimte van de " Monuta in Zutphen" en de 24uur kamers van het Crematorium in Zutphen.

Voor een begrafenis in lochem gaat men in het algemeen naar de Algemene Begraafplaats in Lochem en voor de Crematie Lochem wordt gebruik gemaakt van het Crematorium de Omarming in Zutphen, Crematorium Steenbrugge in Schalkhaar (Deventer) en binnenkort van het Crematorium in Haarlo wat nu (2016) gebouwd wordt en medio 2017 in gebruik genomen gaat worden.

U kunt de condoleance houden daar waar u wilt, zo is er in Lochem bijvoorbeeld "Hampshire Hotel - Hof van Gelre" of wellicht bij "Boetiek hotel BonAparte in Lochem" ,

Voor de Uitvaart in lOchem zijn er ook prachtige locaties zoals de "Gudulakerk Lochem ", op de Markt in Lochem Maar het kan ook bij u thuis of in de de tuin. Eigenlijk waar u maar wilt.