Recente rouw advertenties in De Stentor

2e Prijs

Marion wint 2e prijs.

Heel trots ben ik op feit dat ik januari 2014 op de 2e plaats ben geeindigd bij de verkiezing van de ‘dienstverlener van het jaar’ welke door het crematorium te Zutphen - de Omarming – werd georganiseerd en waar zo’n 80 uitvaartondernemers beoordeeld werden op hun dienstverlening.

Als kleine en volledig zelfstandig werkend uitvaart-onderneemster ben ik vooral trots op mijn 2e plaats omdat deze erkenning komt van een professionele en onafhankelijke partij met veel ervaring in de uitvaartbranche.

Regelmatig ontvang ik een kaartje of email van mijn families waarin zij hun waardering uitspreken voor mijn manier van werken, maar omdat ik dit toch als iets prive beschouw heb ik me er altijd van onthouden deze reacties op mijn site te zetten.

Werkgebied

Zutphen - Bronckhorst - Brummen - Lochem - Ruurlo

Voor een persoonlijke en passende volledige uitvaartverzorging in Vorden, Zutphen, Warnsveld, Eefde, Gorssel, Lochem, Brummen, Bronkhorst , Hengelo(gld), Keyenborg, Steenderen ben ik het aanspreekpunt.

Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor u als niet in bovengenoemde plaatsen woonachtig bent. Neem ook dan gerust contact met mij op.

Ik adviseer en informeer u. Ook voor een voorbespreking van een uitvaart kunt u contact opnemen. Vrijblijvend en kosteloos.

 

>