Aanvraag Uitvaartdraaiboek

"Het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone"

Een uitvaart is een zaak om als het kan goed over na te denken. Hoe zou u het willen hebben? Wat zijn uw wensen? Om u hierbij bij te staan heeft Marion Polman Uitvaartbegeleiding een 'Uitvaartdraaiboek' voor u samengesteld waarin vele aspecten naar voren komen die bij een uitvaart komen kijken. Zoals vragen die o.a. betrekking hebben op het volgende: * Cremeren of begraven * Kleding * Afscheid * Rouwkaarten * Adressenlijst * Dank betuigingen * Misboekje - Liturgie * Wie draagt de kist * Bloemen * Na afloop van de uitvaart * Grafmonument * Toespraken enz. Het Uitvaartdraaiboek is geheel gratis en u bent tot niets verplicht.

Ja, ik ben geïnteresseerd om het Uitvaartdraaiboek van Marion Polman Uitvaartbegeleiding te ontvangen en vraag het hierbij aan. Mijn gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Ik stem er mee in dat Marion Polman Uitvaartbegeleiding contact met mij opneemt waarna wij het Uitvaartdraaiboek naar u toesturen.

 

Aanvraag Uitvaartdraaiboek

Het Uitvaartdraaiboek is geheel gratis en u bent tot niets verplicht.

*

*

*

*

* is verplicht veld

U kunt het draaiboek ook aanvragen door via WhatsApp een bericht te sturen. Snel en heel gemakkelijk. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van Marion.

uitvaart zutphen

Nadenken over de uitvaart

De eerste dagen na een overlijden zijn als zwaar genoeg.

De eerste dagen na een overlijden zijn voor de nabestaanden al zwaar genoeg. Door vooraf zo veel mogelijk te regelen kun je de situatie wel makkelijker maken. Bijvoorbeeld door bepaalde wensen vast te leggen. Of door te zorgen dat alle benodigde documenten en informatie makkelijk te vinden zijn.

Ook is het fijn als er nagedacht is wie de kosten van de uitvaart betaalt. Misschien zijn de nabestaanden prima in staat om dat zelf voor hun rekening te nemen. Omdat er genoeg geld is of omdat een levensverzekering de kosten dekt.

Het belangrijkste is om te bepalen of inderdaad alles in orde is. Nadenken daarover helpt. En erover praten, met je gezin, familie of vrienden, is eigenlijk nog beter.