Uitvaart Barchem en omgeving

"het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone"

Goedemorgen,  welkom bij Marion Polman Uitvaart Barchem

Al bijna 10 jaar help ik u graag bij het verzorgen van een persoonlijke en passende uitvaart.

In Doesburg en omgeving verzorg ik sinds 2008 samen met u als familie een persoonlijke en passende begrafenis of crematie.

Ik ben in deze periode uw enige aanspreekpunt en ik heb elke dag persoonlijk contact met de familie. Samen met u neem ik de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

  • Kleinschalig met een persoonlijk benadering
  • Ongeacht uw verzekering, ik kan u altijd helpen
  • U kunt mij altijd bellen, dag en nacht
  • In Barchem zijn er diverse mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart
  • Sinds 2008 verzorg ik volledige uitvaarten en crematies
  • Uitvaart Barchem maar ook in omliggende plaatsen kunt u op mij rekenen.

marionpolman 06 55 916250

"Het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone."

Voor mij is ieder mens uniek, jong of oud, arm of rijk, religieus of atheïst. Iedereen heeft recht op een begrafenis of crematie die bij hem of haar past. Het is juist zo'n belangrijke gebeurtenis: nogmaals je neemt afscheid van een uniek persoon, iemand van wie je heel veel houdt!"

Ik luister naar de herinneringen van de nabestaanden aan de overledene. Daardoor ontstaat een goed beeld en kunnen we samen de uitvaart specifiek op de persoon en de situatie afstemmen. In feite maken familie en vrienden zèlf het scenario van de uitvaart. In die moeilijke periode geef ik een aanzet, zal U bijstaan en eventueel aanvullen.

In deze dagen ben ik uw enige aanspreekpunt en heb ik elke dag persoonlijk contact met de familie. Ik neem de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

Ik vind het belangrijk dat u de tijd krijgt om over een aantal zaken goed na te denken, niet alles hoeft meteen de eerste dag geregeld te worden.

Stap voor Stap samen met U beslissingen nemen.

Wat te doen bij overlijden?

marionpolman 06 55 916 250.

Na het overlijden moet altijd de dienstdoende (huis)arts gewaarschuwd worden, daarna neemt u contact op met Marion.

U kunt Marion Polman Uitvaartverzorging 24 uur per dag bereiken voor het melden van een overlijden.

Stap voor stap neem ik met u de onderdelen van de uitvaart door. Lang niet alle beslissingen moeten op stel en sprong genomen worden. Het is belangrijk eerst even de tijd te nemen.

Werkgebied.

Uitvaartverzorging Barchem en omgeving

Mijn werkterrein naast de gemeente Barchem bevindt zich in Zutphen, Lochem, Bronckhorst en Brummen

Voor een persoonlijke en passende volledige uitvaartverzorging.

uitvaartverzorging Doesburg. Marion Polman

Ik adviseer en informeer u. Ook voor een voorbespreking van een uitvaart kunt u contact opnemen. Vrijblijvend en kosteloos.

Uitvaart Barchem

Marion Polman is geboren en getogen in de achterhoek, in Zutphen en Vorden om precies te zijn. Zij kent de streek en haar gewoontes.

In Barchem kan ik o.a. gebruik maken van de Aula “Uitvaartcentrum Monuta Kamperman" Zutphenseweg 91B, 7241 KP Lochem, de 24uur kamer opbaarruimte van het "Crematorium de Omarming in Zutphen" of  “De Sprankel” in Ruurlo ", welke beheerd wordt door Heijting & De Vet.

Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare. Veelal beschikken zij ook over een 24-uurs kamer; een opbaarruimte waarvan u een sleutel krijgt tot de dag van de uitvaart. U kunt dan op elk gewenst moment van de dag afscheid van uw overledene nemen. Tevens kunt u in de aula terecht voor een dienst in kleine kring, maar ook voor een koffietafel of condoleance.

U kunt de condoleance houden daar waar u wilt, zo is er in Doesburg bijvoorbeeld "Landgoedhotel Woodbrooke" Woodbrookersweg 1 7244 RB Barchem of wellicht bij Restaurant "Hotel Café Restaurant In de Groene Jager " Ruurloseweg 2 7244 AV Barchem.

Voor de begrafenis kunnen we gebruik maken van de Begraafplaats Barchem of op de begraafplaatsen in Lochem en Ruurlo . Een crematie kunnen we verzorgen bij het crematorium in Zupthen bij de Omarming en binnenkort van het nieuw te realiseren Crematorium in Haarlo.

Voor de Uitvaart zijn er ook prachtige locaties zoals de " de Barchkerk ", het kerkgebouw staat op de kruising Ruurloseweg-Borculoseweg in het centrum van Barchem. Maar het kan ook bij u thuis of in de de tuin. Eigenlijk waar u maar wilt.